Historik

Florex Export A/S blev etableret i 1987 med tre medarbejdere. Grundlaget var eksport af blomster til det svenske marked. Og ambitionen var fra dag ét formuleret i tre kerneværdier: Kvalitet, personlighed og hurtig levering. Efter i mere end 25 år stædigt at have efterlevet disse værdier, kendes og værdsættes de i dag blandt kunder og leverandører som "The Florex Way".

 

Florex Export A/S har udviklet sig til en moderne og levende virksomhed med ni erfarne og engagerede medarbejdere. Forretningsområdet er salg af potteplanter, sommerblomster, dekorationsplanter, lyng og mange andre be-slægtede udendørs varer.

 

Foruden danske leverandører har vi samarbejdspartnere i Holland, Belgien, Tyskland og Italien.

 

 

Der er mange fordele ved at handle 
med Florex Export A/S

  • Florex Export A/S er blandt de førende eksportører på det danske marked. Det sikrer dig stabilitet og tryghed i samarbejdet.
  • Florex Export A/S har et team af erfarne og professionelle medarbejdere, der kender markedet og mulighederne som få. Det sikrer dig kvalitetsprodukter til den rigtige pris.
  • Florex Export A/S centrale beliggenhed gør det nemt og hurtigt at besøge producenterne, så vi kan holde os på forkant med, hvad der rører sig i markedet. Den viden og de impulser giver vi videre til dig, så du kan være først med det nye.
  • Florex Export A/S' logistiske ekspertise skaber den kortest mulige afstand mellem producent og kunde. Det giver dig frihed til at vælge præcis hvor og hvornår du vil have leveret. Bestiller du i dag, kan du have varerne allerede i morgen. Det sikrer dig friske varer direkte fra producenten - hver dag.

 

Velkommen til "The Florex Way"

FLOREX EXPORT A/S

Holkebjergvej 74
DK-5250 Odense SV
T+45 63 170 170
F +45 63 170 180
@ mail@florex-export.dk