Florex Export A/S tilbyder en mangfoldighed af planter

Velkommen til "The Florex Way".

Som en kuriositet kan nævnes, at vi i 1992 blev kontaktet af en af landets dengang førende planteskoler, der ønskede at sælge vores "eksportkvalitet" på hjemmemarkedet. Man var utilfreds med, at hjemmemarkedet kun blev tilbudt b-kvalitet. Vi indførte et bestillingssystem, der tog udgangspunkt i vores "eksportkvalitet", og vi kan med stolthed sige, at langt de fleste af Danmarks planteskoler i dag har valgt at følge vores ide, til gavn for kvalitets-niveauet og for branchen som helhed.


Florex Export A/S handler med alle typer af planter med rod og varer relateret hertil. Vi har potteplanter, udendørs sommerblomster, småplanter mv.

Igennem årene har vi bidraget til udbredelsen af nye produkter, f.eks. Special tomater, heraf mange nye tomatsorter på markedet. Selv om det er flere år siden siden at produkterne blev præsenterede, er de mere populære end nogensinde.


Florex Export A/S ved, at levende planter trives bedst i selskab med levende mennesker.

Florex Export A/S benytter sig af den nyeste teknologi i forbindelse med planteformidling såsom billedoverføring, webshop osv. osv. For det er levende ting vi arbejder med, og levende ting skal behandles varsomt, hurtigt og effektivt. Derfor er vi hele tiden åbne og omstillingsparate og klar til at implementere alle nye værktøjer og tiltag, der kan forbedre og udvikle vores arbejdsmetoder.


Værs'go! Træk på Florex Export A/S' mangeårige erfaring med deltagelse i udstillinger og messer.
Florex Export A/S sætter en ære i at levere friske planter. Florex Export A/S bestiller først varen hos producenten efter at den er solgt. Vi er nemlig af den opfattelse, at varen står bedst hos producenten indtil den skal leveres til kunden.

 

Florex Export A/S deltager gerne i din udstilling med råd og vejledning. Med vor mangeårige erfaring fra deltagelse i udstillinger og messer over hele Europa har vi oparbejdet den ekspertise og know-how som din virksomhed måske lige står og mangler.

FLOREX EXPORT A/S

Holkebjergvej 74
DK-5250 Odense SV
T+45 63 170 170
F +45 63 170 180
@ mail@florex-export.dk